Про порядок та умови видачі карток безперешкодного проїзду через КПП «Благоустрій» на 2018 рік

Рішення Правління ОСТ

«Русанівський масив»

16 грудня 2017 року                                                                                            м.Київ

Про порядок та умови видачі карток

безперешкодного проїзду через КПП «Благоустрій»

на 2018 рік

 

Правління ОСТ вирішило:

  1. Забезпечити видачу карток безперешкодного проїзду через КПП «Благоустрій» (нового зразка, термін дії з 1 березня 2018 року по 1 березня 2019 року) з 1 лютого 2018 року.
  2. Встановити, що картки безперешкодного проїзду через КПП «Благоустрій» на 2018 рік безплатно видаватимуть садівникам за умови вчасної сплати ними членських внесків (згідно з рішенням Правління ОСТ «Про терміни сплати членських внесків» від 16 грудня 2017 року) в такому порядку:

2.1. Сезонним жителям (садівникам) Русанівських Садів:

а) видача карток у період з 1 лютого по 31 серпня 2018 року – за умови сплати ними в СТ не менше 50% від суми річного внеску і переказування з цієї суми до каси Правління ОСТ 250 грн. на кожного садівника;

б) видача карток у період з 1 вересня 2018 року до кінця 2018 року – за умови сплати ними в СТ повної суми річного внеску і переказування з цієї суми до каси Правління ОСТ 250 грн. на рік з кожного садівника.

2.2. Постійним жителям Русанівських Садів:

а) видача карток у період з 1 лютого по 31 серпня 2018 року – за умови сплати ними до каси Правління ОСТ не менше 50% від суми річного внеску постійного жителя (не менше 500 грн.);

б) видача карток у період з 1 вересня 2018 року до кінця 2018 року – за умови сплати ними до каси Правління ОСТ повної суми річного внеску постійного жителя (1000 грн.);

в) крім цього, картки проїзду безплатно видаються постійним жителям Русанівських Садів також за умови виконання ними умов, передбачених п. 2.1 цього рішення (тобто за відсутності заборгованості перед своїми СТ).

  1. Видача карток безперешкодного проїзду через КПП «Благоустрій» проводиться на підставі офіційної інформації про сплату членських внесків: щодо сезонних жителів (садівників) – отриманої від голів відповідних СТ; щодо постійних жителів – отриманої від головного бухгалтера Правління ОСТ.
  2. У разі ненадання головою СТ інформації про садівників цього СТ, які сплатили членські внески, картки проїзду членам цих СТ не видаються. Як альтернатива, картки можуть видаватися тим садівникам, які сплатили свої річні внески по СТ безпосередньо Правлінню ОСТ, з умовою, що Правління передбачені статутами частки коштів з цих сум поверне відповідним товариствам.
  3. Голові ОСТ Г.Оганесяну і секретарю ОСТ М.Пилипчуку звернутися до голів СТ з проханням максимально посприяти Правлінню ОСТ у виконанні положень цього рішення.
  4. Робочій групі з інформаційного забезпечення (В.Шевченко) максимально довести цю інформацію до постійних жителів та власників земельних ділянок на Русанівських Садах.
  5. Виконання цього рішення покласти на спеціальну робочу групу з питань встановлення КПП ті налагодження його функціонування (голова М.Скітейкін).

 

            Голова Правління                                                                   Г.Оганесян

            Секретар Правління                                                             М.Пилипчук